Joomla 3.5 Templates by Bluehost Promo


varadi veronika

Meggyőződésem az, hogy akkor élek őszintén önmagammal amikor elmondhatom, hogy követtem el hibákat, de nem voltam gyáva, éltem az életemet és tettem a dolgom, és hiszek abban hogy valahányszor szívből megölelünk valakit, nyerünk egy újabb napot az életből. 

Az emberi lélek és tudat már gyerekkorom óta érdekelt, majd közgazdászként az üzleti életben eltöltött sikeres évtizedek után végül 19 évvel ezelőtt elkezdtem professzionálisan képződni a pszichológia és a spiritualitás területén. Szerteágazó ismereteimet a legkülönbözőbb képzéseken sajátítottam el.

Az Integrál Szemlélet, egyben a pszichológia legmodernebb és legátfogóbb ága – adja meg számomra annak lehetőségét, hogy minden embert a legtökéletesebb teljességében láthassak, és segíthessek abba az irányba, hogy ő maga is rátaláljon, és használni tudja saját belső erőforrásait, így megteremtve magának a teljes, harmonikus és boldog életet.

Kliensközpontú önismereti munkát végzek a hozzám fordulókkal, ami azt jelenti, hogy módszereimet minden esetben az adott kliens személyiségéhez és aktuális céljaihoz igazítva alkalmazom – akár egy, vagy több irányzatot integrálva dolgozom.

Ebben tudok segíteni: Health- giving terápia


Elérhetőségem

tel  +36 30 9314086

 

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A stúdió címe:

1115 Ballagi Mór utca 10 fsz.10 kapucsengő 10

 Térkép

Megközelítés:

Tömegközlekedés: tömegközlekedés 4 es metró Kelenföldi pályaudvar, 19, 49 villamos Csóka utca megálló.

Az Integrál Stúdiót működtető cég adatai:

ADIS Kft.

1222 Budapest Nagytétényi út 30

cégjegyzékszám: 01-09-261617

adószám: 10813133-2-43

Adatvédelmi nyilatkozat